Chiftele de peste afumat

Printeaza

Chiftele de peste afumat din: peste, lapte, ceapa, faina, pesmet, chifle, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de peste afumat

  • 500 g peşte afumat
  • puţin lapte
  • 1 ceapă
  • 1 lg. făină
  • 3 chifle
  • 2 lg. pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
  • grăsime pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Peştele se dezosează de şira spinării cu ajutorul unei furculiţe şi se trece de două ori prin maşina de carne. Astfel se vor mărunţi şi restul oaselor, iar chifteluţele pot fi mâncate fără  probleme.

Chiflele se înmoaie în lapte, ceapa se taie mărunt şi totul  se amestecă cu carnea şi restul ingredientelor. Din acest amestec se formează apoi chifteluţele care se prăjesc în ulei încins.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.