Chiftele de peste cu cascaval

Printeaza

Chiftele de peste cu cascaval din: macrou, cascaval, faina, ceapa, ardei, morcov, oua, usturoi, cartofi, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Chiftele de peste cu cascaval

  • 2 fileuri de macrou
  • 50 g caşcaval
  • 100 g făină
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 1 morcov
  • 2 ouă
  • 2 cartofi mici
  • usturoi
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală peştele, toacă-l mărunt sau dă-l prin maşina de tocat.

Dă pe râzătoare morcovul şi cartofii, scurge-i bine. Dă tot caşcavalul pe râzătoare. Taie ardeiul mărunt. Căleşte în ulei ceapa tăiată fin. Amestecă toate ingredientele şi adaugă verdeaţa, usturoiul, ouăle, iar la final, potriveşte de sare.

Modelează chifteluţele cu mâna şi dă-Ie prin făină. Prăjeşte în ulei încins, la foc mediu.

Serveşte chiftelele cu salată verde sau salată de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.