Chiftele de peste cu cascaval
PrinteazaChiftele de peste cu cascaval din: macrou, cascaval, faina, ceapa, ardei, morcov, oua, usturoi, cartofi, sare, piper, verdeata.
- 2 fileuri de macrou
- 50 g caşcaval
- 100 g făină
- 1 ceapă
- 1 ardei roşu
- 1 morcov
- 2 ouă
- 2 cartofi mici
- usturoi
- verdeaţă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală peştele, toacă-l mărunt sau dă-l prin maşina de tocat.
Dă pe râzătoare morcovul şi cartofii, scurge-i bine. Dă tot caşcavalul pe râzătoare. Taie ardeiul mărunt. Căleşte în ulei ceapa tăiată fin. Amestecă toate ingredientele şi adaugă verdeaţa, usturoiul, ouăle, iar la final, potriveşte de sare.
Modelează chifteluţele cu mâna şi dă-Ie prin făină. Prăjeşte în ulei încins, la foc mediu.
Serveşte chiftelele cu salată verde sau salată de roşii.
Pofta buna!