Chiftele de pui cu paste

Printeaza

Chiftele de pui cu paste din: carne de pui, ceapa, ou, bacon, nucsoara, pesmet, usturoi, suc de rosii, paste, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_de_pui_cu_paste

  • 500 g carne de pui tocată
  • 2 cepe
  • un ou
  • 2 felii bacon
  • puţină nucşoară
  • 100 g pesmet
  • un căţel usturoi
  • 250 ml supă de pui
  • 250 ml suc de roşii
  • puţin pătrunjel
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • o pungă paste

 

Mod de preparare:

In 1/2 lingură de ulei încins se pune o ceapă la călit, se lasă 3 minute, apoi se adaugă baconul tăiat cubulete. Se pun ceapa şi baconul într-un vas, se adaugă carnea tocată, nucşoara, oul, pesmetul, sare şi piper.

Se formează chiftelele, care se rumenesc 5-6 minute în restul de ulei. Apoi se transferă într-un vas de fiert.

Se adaugă cealaltă ceapă curăţată şi tăiată, usturoiul curăţat şi mărunţit, supa şi sucul de roşii. Se lasă totul la fiert 30 de minute, acoperind vasul. Se servesc cu pastele fierte şi pătrunjel deasupra.

Chiftele de pui cu paste

Chiftele_de_pui_cu_paste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.