Chiftele de pui cu paste
PrinteazaChiftele de pui cu paste din: carne de pui, ceapa, ou, bacon, nucsoara, pesmet, usturoi, suc de rosii, paste, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 500 g carne de pui tocată
- 2 cepe
- un ou
- 2 felii bacon
- puţină nucşoară
- 100 g pesmet
- un căţel usturoi
- 250 ml supă de pui
- 250 ml suc de roşii
- puţin pătrunjel
- o lingură ulei
- sare
- piper
- o pungă paste
Mod de preparare:
In 1/2 lingură de ulei încins se pune o ceapă la călit, se lasă 3 minute, apoi se adaugă baconul tăiat cubulete. Se pun ceapa şi baconul într-un vas, se adaugă carnea tocată, nucşoara, oul, pesmetul, sare şi piper.
Se formează chiftelele, care se rumenesc 5-6 minute în restul de ulei. Apoi se transferă într-un vas de fiert.
Se adaugă cealaltă ceapă curăţată şi tăiată, usturoiul curăţat şi mărunţit, supa şi sucul de roşii. Se lasă totul la fiert 30 de minute, acoperind vasul. Se servesc cu pastele fierte şi pătrunjel deasupra.
Chiftele de pui cu paste
Pofta buna!