Chiftele de pui cu pesmet si verdeata
PrinteazaChiftele de pui cu pesmet si verdeata din: piept de pui, ceapa, usturoi, felii pâine înmuiate în lapte, oua, pesmet, verdeata, ulei, sare, piper, roşii cherry.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapă
- 2-3 căţei usturoi
- 2 felii pâine înmuiate în lapte
- 2 ouă
- 4-5 linguri pesmet
- verdeaţă, după gust
- 1 lingură ulei
- sare
- piper
Pentru servit:
- 6-8 roşii cherry
Mod de preparare:
Carnea se trece prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi pâinea înmuiată în lapte şi presată.
Apoi, se adaugă usturoiul presat, verdeaţa şi ouăle.
Se amestecase potriveşte gustul de sare si piper si se modelează chiftele care se trec prin pesmet si se pun apoi în tava mare a aragazului.
Se ung cu o pensulă înmuiată în ulei si se lasă la cuptor aproximativ 40 de minute. Se servesc împreună cu roşii coapte.
Chiftele de pui cu pesmet si verdeata
Pofta buna!