Chiftele de pui cu pesmet si verdeata

Printeaza

Chiftele de pui cu pesmet si verdeata din: piept de pui, ceapa, usturoi, felii pâine înmuiate în lapte, oua, pesmet, verdeata, ulei, sare, piper, roşii cherry.

Chiftele_de_pui_cu_pesmet_si_verdeata

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2 felii pâine înmuiate în lapte
  • 2 ouă
  • 4-5 linguri pesmet
  • verdeaţă, după gust
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • 6-8 roşii cherry

Mod de preparare:

Carnea se trece prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi pâinea înmuiată în lapte şi presată.

Apoi, se adaugă usturoiul presat, verdeaţa şi ouăle.

Se amestecase potriveşte gustul de sare si piper si se modelează chiftele care se trec prin pesmet si se pun apoi în tava mare a aragazului.

Se ung cu o pensulă înmu­iată în ulei si se lasă la cuptor aproximativ 40 de minute. Se servesc împreună cu roşii coapte.

Chiftele de pui cu pesmet si verdeata

Chiftele_de_pui_cu_pesmet_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.