Chiftele de spanac cu telemea

Printeaza

Chiftele de spanac cu telemea din: spanac, telemea, oua, fulgi de ovaz, usturoi, patrunjel, piper, sare, pesmet auriu, ulei.

Ingrediente:Chiftele_de_spanac_cu_telemea

  • 500 g spanac
  • 150 g telemea
  • 4 oua
  • 6 linguri fulgi de ovaz
  • 2 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • piper
  • sare
  • pesmet auriu
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Spanacul se opăreşte în apă clocotită si apoi se taie nu foarte mic. Se amestecă bine cu ouăle, brânza fărâmiţată, usturoiul pisat si pătrunjelul tocat. Se verifică gustul de sare si piper, se pun fulgii si se lasă două ore la rece.

Apoi, se formează chiftelele, care se trec prin pesmet si se pun la prăjit în ulei încins. Se scot pe şervete de hârtie.

Chiftele de spanac cu telemea

Chiftele_de_spanac_cu_telemea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.