Chiftele de varza cu mirodenii

Printeaza

Chiftele de varza cu mirodenii din: varza, cartofi, ou, mirodenii, piper, verdeata, ulei, paine.

Ingrediente:Chiftele de varza cu mirodenii

  • 1 varză crudă
  • 2 cartofi
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ou
  • 1 lingură cu mirodenii
  • piper
  • 1 felie de pâine
  • 1 ceaşcă mare cu ulei
  • verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Curăţaţi varza de foile veştede, spălaţi-o, desfaceţi-o în foi şi fierbeţi-o 20 minute la foc viu în apă care clocoteşte, împreună cu feliile de cartofi.

Scoateţi legumele, scurgeţi-le şi pregătiţi-le astfel: puneţi varza tocată mărunt peste ceapa tocată şi călită cu 1 lingură de ulei, daţi cartofii pe râzătoare şi puneţi-i peste varză, săraţi, piperaţi şi omogenizaţi amestecul, adăugaţi mirodeniile, 1 ou crud, verdeaţă tocată, miez de pâine farâmiţat, felii de roşie fară pieliţă.

Din amestecul omogen faceţi chiftele, pe care le treceţi prin faină şi le prăjiţi în ulei încins. Serviţi-le calde, cu salată de roşii şi pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.