Chiftele de vinete cu sos

Printeaza

Chiftele de vinete cu sos

Ingrediente:Chiftele de vinete cu sos

Pentru chiftele ai nevoie de:

  • 3 vinete
  • 100 g brânză telemea
  • 1 ou
  • 1 felie pâine
  • sare
  • ulei

Pentru sos ai nevoie de:

  • 400 g usturoi
  • sare
  • zahăr
  • ulei

 

Mod de preparare:

Vinetelor coapte şi tocate (scurse în prealabil) le adaugi pâinea, brânza, sare după gust, oul şi din toate faci chifteluţe pe care le prăjeşti în ulei încins.

Deasupra vei pune sosul făcut din roşii decojite, usturoi şi zahăr călite în puţin ulei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.