Chiftele de vita in sos alb

Printeaza

Chiftele de vita in sos alb din: carne de vita, piure, ou, lapte, smantana, sare, piper, mirodenii.

Ingrediente:Chiftele de vita in sos alb

  • 400 g carne tocata de vita
  • 100 piure de cartofi
  • 1 ou
  • 1 plic supa de ciuperci concentrata
  • 150 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • mirodenii

 

Mod de preparare:

Combinati carnea tocata cu sarea si piperul, se adauga piureul de cartofi impreuna cu laptele si se amesteca temeinic.

Adaugati oul si mirodeniile dupa gust si amestecati pana obtineti o pasta. Incalziti supa concentrata de ciuperci cu smantana intr-o oala.

Chiftele (cu diametrul de 2,5 – 4 cm) facute din amestecul de carne tocata se amesteca cu supa si smantana, si se lasa la fiert pentru 10-15 minute.

Se servesc in sosul alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.