Chiftele de zarzavat

Printeaza

Chiftele de zarzavat din: cartofi, morcovi, telina, verdeata, ceapa, paine, condimente, faina, ulei.

Ingrediente:Chiftele de zarzavat

  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 telină
  • verdeaţă
  • 1 ceapă
  • 1 felie de pâine
  • condimente
  • 3 linguri cu făină
  • 1 cană cu ulei

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii în coajă, îi curăţaţi, îi fărâmaţi cu furculiţa şi-i amestecaţi cu morcovii şi ţelina date pe răzătoarea mică, verdeaţă tocată, ceapă tăiată mărunt, sare, condimente şi o felie de pâine bine fărâmiţată.

Frământaţi amestecul cu mâna, faceţi chiftele pe care le treceţi prin făină şi le prăjiţi în ulei încins.

Serviţi cu cartofi prăjiţi sau piure de spanac şi salată asortată de murături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.