Chiftele de zarzavat
PrinteazaChiftele de zarzavat din: cartofi, morcovi, telina, verdeata, ceapa, paine, condimente, faina, ulei.
- 3 cartofi
- 3 morcovi
- 1 telină
- verdeaţă
- 1 ceapă
- 1 felie de pâine
- condimente
- 3 linguri cu făină
- 1 cană cu ulei
Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii în coajă, îi curăţaţi, îi fărâmaţi cu furculiţa şi-i amestecaţi cu morcovii şi ţelina date pe răzătoarea mică, verdeaţă tocată, ceapă tăiată mărunt, sare, condimente şi o felie de pâine bine fărâmiţată.
Frământaţi amestecul cu mâna, faceţi chiftele pe care le treceţi prin făină şi le prăjiţi în ulei încins.
Serviţi cu cartofi prăjiţi sau piure de spanac şi salată asortată de murături.
Pofta buna!