Chiftele din branza cu mucegai albastru

Printeaza

Chiftele din branza cu mucegai albastru din: branzeturi, unt, chives, marar, piper, nuca, alune, merisoare.

Ingrediente:Chiftele din branza cu mucegai albastru

  • 200 g cremă de brânză (sau telemea de vacă frecată cu smântână)
  • 50 g brânză cu mucegai albastru
  • 150 g telemea de capră
  • 50 g unt
  • 2 fire de chives (sau frunze de ceapă verde)
  • 1 linguriţă mărar tocat fin
  • 1/2 linguriţă piper verde măcinat
  • nucă şi alune pisate
  • merişoare tocate mărunt

 

Mod de preparare:

Amestecă toate brânzeturile cu untul la temperatura camerei până se omogenizează. Adaugă verdeaţa tocată foarte marunt şi piperul verde. Amestecă din nou, până la omogenizare.

Modelează sfere, ca nişte chiftele, aşază-le într-o tavă şi dă-le la rece pentru minimum o oră.

Intre timp, amestecă nuca, alunele şi merişoarele. Scoate apoi chiftelele din frigider şi tătvăleşte-le prin acest amestec.

Serveşte-le ca antreu sau după masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.