Chiftele din branzeturi
PrinteazaChiftele din branzeturi din: branzeturi, unt, chives, marar, piper, nuca, alune.
- 200 g cremă de brânză
- 50 g brânză cu mucegai albastru
- 150 g telemea de capră
- 50 g unt
- 2 fire de chives
- 1 linguriţă mărar tocat fin
- 1/2 linguriţă piper verde măcinat
- nucă şi alune pisate
Mod de preparare:
Amestecă toate brânzeturile cu untul la temperatura camerei până se omogenizează. Adaugă verdeaţa tocată foarte marunt şi piperul verde. Amestecă din nou, până la omogenizare.
Modelează sfere, ca nişte chiftele, aşază-le într-o tavă şi dă-le la rece pentru minimum o oră. Amestecă nuca si alunele. Scoate apoi chiftelele din frigider şi tătvăleşte-le prin acest amestec.
Pofta buna!