Chiftele din branzeturi

Printeaza

Chiftele din branzeturi din: branzeturi, unt, chives, marar, piper, nuca, alune.

Ingrediente:

  • 200 g cremă de brânză
  • 50 g brânză cu mucegai albastru
  • 150 g telemea de capră
  • 50 g unt
  • 2 fire de chives
  • 1 linguriţă mărar tocat fin
  • 1/2 linguriţă piper verde măcinat
  • nucă şi alune pisate

 

Mod de preparare:

Chiftele din branzeturi: Amestecă toate brânzeturile cu untul la temperatura camerei până se omogenizează.

Adaugă verdeaţa tocată foarte marunt şi piperul verde. Amestecă din nou, până la omogenizare.

Modelează sfere, ca nişte chiftele, aşază-le într-o tavă şi dă-le la rece pentru minimum o oră. Amestecă nuca si alunele.

Scoate apoi chiftelele din frigider şi tătvăleşte-le prin acest amestec.

 

Pofta buna!

 

 

 

Marinata de ciuperci

 Această marinată poate fi folosită atât pentru ciuperci proaspete, cât și pentru cele conservate, iar gustul acrișor și iute al marinadei le face perfecte pentru salate, aperitive sau ca garnitură la diverse preparate din carne. Este o […]

Caracatița la grătar

 caracatita, ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie. Caracatița este un tip de moluscă care este considerată un aliment sănătos și gustos. Este bogată în proteine, dar are puține grăsimi și carbohidrați.  Carnea de caracatiță este, de asemenea, o sursă bună de vitamina B12 și minerale precum fierul și cuprul. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.