Chiftele din carne de pasare

Printeaza

Chiftele din carne de pasare

Ingrediente:Chiftele din carne de pasare

  • 300 g carne de pui
  • 100 g miez de pâine
  • 50 g ceapă
  • jumătate legătură verdeaţă (mărar, pătrunjel)
  • 1 ou
  • ulei pentru prăjit
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Carnea de pasăre o treci prin maşină şi o amesteci cu ceapa tăiata mărunt şi călită, pâinea înmuiată în apă rece şi scursă bine, verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper după gust.

Adaugi un ou şi amesteci din nou. Cu mâna udă, faci chiftele mici, le tăvăleşti prin făină şi le prăjeşti în ulei bine încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.