Elixirul Relaxării cu Note Acrișoare din: ceai de musetel, apa, lamaie, miere. Ceaiul de mușețel cu lămâie este mai mult decât o simplă băutură caldă; este un veritabil elixir al liniștii și al confortului. Această combinație clasică, apreciată pentru proprietățile sale calmante și detoxifiante, este perfectă pentru a încheia […]
Chiftele din carne de pui cu cascaval si marar
PrinteazaChiftele din carne de pui cu cascaval si marar din: pipet de pui, morcov, cascaval, franzela, patrunjel, marar, ou, sare, faina sau pesmet, salata de varza, ulei, feliute de salam.
Ingrediente:
- 500 g pipet de pui
- 1 morcov
- 50 g cascaval
- 2 felii franzela
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 ou
- sare
- faina sau pesmet
- ulei
- salata de varza
- feliute de salam
Mod de preparare:
Dai prin maşina de tocat pieptul de pui şi morcovul. Pui feliile de pâineînmuiateîn apă şi stoarse, pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt, oul, caşcavalul ras şi sare, după gust.
Formezi chiftelele, le dai prin făină sau pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.
Le scoţi pe şervete absorbante, să încorporeze grăsimea în exces. Le serveşti, după gust, cu salată de varză şi fetiuţe de salam.
Chiftele din carne de pui cu cascaval si marar
Pofta buna!
Grăsimile Sănătoase vs. Grăsimile Nesănătoase: Înțelegerea Impactului asupra Sănătății
Înțelegerea Impactului asupra Sănătății. Grăsimile joacă un rol esențial în nutriție, oferind energie, sprijinind funcția celulară și ajutând la absorbția vitaminelor liposolubile. Cu toate acestea, nu toate grăsimile sunt create egale. Diferențierea între grăsimile sănătoase și cele nesănătoase este crucială pentru menținerea sănătății cardiovasculare și a bunăstării generale. Tipuri de […]