Chiftele din cartofi cu tarate

Printeaza

Chiftele din cartofi cu tarate

Chiftele din cartofi cu tarate din: cartofi, tarate, lapte, unt, ou.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 50 g tărâţe
  • 40 ml lapte
  • 20 g unt
  • 1/2 ou

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă şi când sunt gata, îi cureţi şi îi pasezi. Amesteci laptele cu 40 g de tărâţe, laşi deoparte com­poziţia 10-15 minute, apoi adaugi cartofii pasaţi, jumătatea de ou şi jumătate din unt.

Formezi apoi 3-4 chifteluţe pe care le treci prin tărâţa rămasă şi le prăjeşti în unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.