Chiftele de cartofi cu cascaval din: cascaval, cartofi, oua, ceapa, faina, ulei, marar, sare, ridichi, rosii, branza. Ingrediente: 100 g caşcaval ras 1 kg cartofi 1 ou 1 gălbenuş 1 ceapă medie 6 linguri făină 6-7 linguri ulei 1/2 legătură mărar sare ridichi roşii brânză piper Mod de preparare: Speli cartofii şi îi fierbi […]
Chiftele din cartofi cu sunca si cascaval
PrinteazaChiftele din cartofi cu sunca si cascaval din: cartofi albi, ceapa, sunca de pRaga, morcov, ou, faina, sare, ulei.
Ingrediente:
- 500 g cartofi albi
- 1 ceapa mica alba
- 200 g sunca de Praga
- 1 morcov
- 1 ou
- 2 linguri faina
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Speli cartofii foarte bine, îi cureti de coajă, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert în apă cu sare.
Când sunt binepătnuisi, îi scurgi şi îi pasezi.
Amesteci cartofii pasaţi cu t morcovul dat prin răzătoarea mică, şunca tăiată bucăţele, ceapa mărunţită, caşcavalul ras, făina, oul şi omogenizezi compoziţia.
Condimentezi cu puţină sare şi amesteci.
Formezi chiftele potrivite, aşezi într-o tavă în care ai pus hârtie de copt şi bagi în cuptorul încălzit 30 de minute.
Le scoţi, le ungi cu ulei şi le mai laşi puţin până se rumenesc.
Chiftele din cartofi cu sunca si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de cartofi cu branza de capra
Chiftele de cartofi cu branza de capra din: cartofi, unt, oua, branza de capra, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 50 g unt 2 ouă 100 g brânză de capră piper sare 100 g făină ulei, pentru prăjit Mod de preparare: Speli cartofii şi-i pui la fiert în coajă, la foc mediu, […]
Pofta buna!