Chiftele din ceapa

Printeaza

 Chiftele din ceapa

Ingrediente:Chiftele din ceapa

  • 750 g ceapă
  • 1 linguriţă sare
  • 1 lin­guriţă chimen
  • 1/2 linguriţă sofran
  • 1 ardei iute
  • 100 g făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 150 ml ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o presari cu sare şi o pui deoparte 30 de minute să-şi lase sucul. Apoi o presezi bine până se scurge tcată zeama şi o amesteci cu chimenul, şofranul şi ardeiul tăiat foarte subţire.

Adaugi făina şi praful de copt şi omogenizezi compoziţia. Formezi apoi cu mâna umedă chiftele pe care le prăjeşti în ulei încins şi le scoţi pe şerveţele.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.