Chiftele din ciuperci

Printeaza

Chiftele din ciuperci din: ciuperci, ceapa, faina, praf de copt, sare, piper, cimbru, marar, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Chiftele din ciuperci

  • 500 g ciuperci din conservă
  • 1 ceapă potrivită rasă pe răzătoarea mică
  • 4 linguri făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legătură mărar şi pătrunjel fin tocate
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Tai ciupercile mărunt şi le amesteci cu toate celelalte ingrediente până obţii o compoziţie omogenă. In uleiul încins pui cu linguriţa mingiuţe din aceas­tă compoziţie, pe care le rumeneşti foarte bine.

Le aşezi pe un platou şi le garniseşti cu car­tofi prăjiţi. Poţi pre­săra pătrunjel verde tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.