Penne cu Rucola, Bacon și Smântână din: penne, bacon, smantana, rucola, usturoi, parmezan, ulei, sare, piper. Această rețetă echilibrează gustul piperat al rucolei cu cremozitatea smântânii și crocanteala baconului, oferind o masă completă, ideală pentru prânz sau cină. Simplu de preparat și incredibil de delicioasă. Reteta Penne cu Rucola, Bacon și Smântână Ingrediente: 400 g […]
Chiftele din miel
PrinteazaChiftele din miel din: oua, carne tocata de miel, usturoi, ulei, ceapa, spanac, iaurt, pesmet, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 15 ouă fierte
- 1 ou crud
- 1 kg carne de miel tocată
- 2 căţei usturoi, pisaţi
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă tocată
- 2 căni frunze spanac tocat
- 1/2 cană iaurt
- 1/4 cană pesmet
- 1 mână pătrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Chiftele din miel: Incingi cuptorul şi ungi cu puţin ulei o foaie de copt pe care o aşezi într-o tavă.
Pui toate ingredientele într-un bol, mai puţin ouăle fierte curăţate de coajă, şi le amesteci.
Apoi, cu mâna umedă, formezi chiftele, în jurul fiecărui ou fiert, îmbrăcându-l, şi le aşezi pe foaia de copt.
Laşi chiftelele la cuptor până se pătrunde carnea. Serveşti calde, cu garnitură de legume.
Pofta buna!
Bulgur cu Migdale și Stafide: este un preparat delicios și nutritiv, ideal pentru cei care doresc să îmbine aromele dulci și crocante într-un fel de mâncare sănătos. Bulgurul, o cereală integrală bogată în fibre și proteine, se combină perfect cu dulceața stafidelor și crocantul migdalelor, rezultând un preparat echilibrat și plin de savoare. Această rețetă […]