Chiftele din naut

Printeaza

Chiftele din naut din: naut, ceapa, ou, faina, usturoi, nucsoara, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g năut din conservă
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • 1 lingură rasă de făină
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă praf de nucşoară
  • 1 legătură de pătrunjel
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scurge năutul şi dăteşte-l cu apă rece. Fă-l piure la blender. Toacă mărunt ceapa, dă usturoiul pe răzătoarea mică.

Amestecă-le cu piureul de năut. Adaugă oul bătut, apoi verdeaţa tocată, nucşoara, sarea şi piperul. Pune făina şi amestecă bine. Adaugă pesmet cât să obţii o compoziţie densă.

Modelează chifteluţe, aşază-le într-o tavă, pe hârtie de copt şi dă-le la cuptor.

Chiftele din naut

Chiftele_din_naut

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.