Chiftele din pastarnac si nuci

Printeaza

Chiftele din pastarnac si nuci din: pastarnac, cartofi, ceapa, usturoi, nuca, pesmet, cimbru, piper, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg păstârnac
  • 3 cartofi
  • 1 ceapă mică
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 cană nucă măcinată
  • 3-4 lin­guri pesmet
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Chiftele din pastarnac si nuci: Cureţi cartofii şi îi pui la fiert în apă cu sare. Cureţi păstârnacul, usturoiul şi ceapa de coajă, apoi dai păstârnacul pe răzătoarea mică, ceapa o tai mărunt, iar usturoiul îl pisezi.

După ce au fiert cartofii, îi pasezi şi îi amesteci cu păstârnacul, ceapa, nuca măcinată, usturoiul, sare şi piper după gust.

Formezi apoi chiftele pe care le tăvăleşti prin pesmetul amestecat cu cimbru. Ungi o tavă cu ulei, aşezi chiftelele cu grijă şi le coci la foc potrivit.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Vin de Flori de Tei

Vin de Flori de Tei – Elixir Aromat și Delicat – este o băutură cunoscută pentru aroma sa delicată și gustul unic. Preparat din flori de tei, acest vin are nu doar un gust extraordinar, ci și numeroase beneficii pentru sănătate. Florile de tei sunt recunoscute pentru proprietățile lor calmante și relaxante, transformând vinul de […]

Conservă de Roșii Pasate

Conservă de Roșii Pasate – un preparat esențial pentru orice bucătărie, adăugând savoare și prospețime multor feluri de mâncare pe parcursul anului. Roșiile pasate sunt ideale pentru supe, sosuri, tocănițe și multe alte rețete. Prepararea acasă a conservei de roșii pasate asigură un produs natural, fără conservanți și aditivi, păstrând gustul autentic al roșiilor proaspete. […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Au iesit cam fade chiftelele de pastarnac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.