Chiftele din peste cu salata verde

Printeaza

Chiftele din peste din: piure de cartofi, patrunjel, menta, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ou, ardei iute, file de peste, faina integrala, ulei de floarea soarelui.

Se pot servi cu salata verde sau cu garnitura de cartofi rumeniti la cuptor.

Ingrediente:Chiftele_din_peste_cu_salata_verde

  • 200 g piure de cartofi
  • cate o legatura mica de patrunjel si menta
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 1 ou
  • 1/2 ardei iute, taiat cuburi mici – optional
  • 300 g file de peste alb, tocat marunt
  • faina integrala, pentru presarat
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Combină piureul de cartofi, coaja rasă şi zeama de lămâie, oul, ardeiul iute şi adaugă un praf de sare şi piper. Adaugă peştele şi amestecă pentru a se combina.

Presară făină pe suprafaţa de lucru şi ia câte 1 lingură de compoziţie; modelează chiftele şi dă-l prin făină. Repetă procedeul cu toată compoziţia.

Incinge uleiul şi prăjeşte chiftelele 2-3 nin pe fiecare parte. Lasă deoparte pe hârtie absorbantă şi presară cu sare. Serveşte imediat.

Chiftele din peste cu salata verde

Chiftele_din_peste_cu_salata_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.