Ceai de Flori de Păpădie Galbenă. Păpădia, deseori considerată o simplă buruiană, este de fapt o plantă medicinală cu proprietăți detoxifiante, antiinflamatorii și diuretice. Acest ceai este perfect pentru a-ți începe ziua cu energie sau pentru a te relaxa după o zi lungă. În plus, este foarte ușor de preparat și are un gust plăcut […]
Chiftele din piept de curcan
PrinteazaChiftele din piept de curcan din: piept de curcan, ceapa, usturoi, nucsoara, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 500 g piept de curcan
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 1/4 lingurita nucsoara
- sare
- piper
- 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai în cuburi şi o dai prin maşina de tocat. Cureţi şi speli ceapa şi usturoiul. Dai ceapa pe răzătoarea fină, iar usturoiul îl zdrobeşti. Amesteci carnea tocată cu ceapa rasă, usturoiul zdrobit, nucşoara şi pieptul de curcan.
Sărezi şi condimentezi pasta obţinută după gust.
Tapetezi tava aragazului cu hârtie de copt şi o ungi cu ulei. Cu mâinile unse cu ulei, modelezi sfere cât o nucă, pe care le aplatizezi şi le aşezi în tavă.
Introduci tava în cuptorul încins, la foc iute timp de 10 minute, apoi reduci intensitatea focului la mediu şi continui coacerea pentru alte 15 minute.
Le serveşti calde, fie alături de salată, fie alături de gratin de broccoli.
Chiftele din piept de curcan
Pofta buna!
Tua Rita Redigaffi: Un Vin Italian Remarcabil
Tua Rita Redigaffi: Un Vin Italian Remarcabil – Tua Rita este o cramă de renume situată în regiunea Toscana, Italia, fondată de Rita și Virgilio Bisti în 1984. Inițial, crama era un proiect mic și ambițios, dar cu timpul a devenit un reper în vinurile italiene de calitate. Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate […]