Chiftele din piept de pui

Printeaza

O reteta de chiftele din piept de pui din: piept de pui, ceapa, praz, faina, ulei, oua si condimente.

Ingrediente:Chiftele din piept de pui

  • 500 g piept de pui
  • 4 cepe
  • 4 legaturi praz
  • 4 linguri faina
  • 1 ceasca ulei
  • 3 oua
  • 2 lingurite condimente

 

Mod de preparare:

Pui într-o tiga­ie ulei la încins, adaugi ceapa şi prazul tocate mărunt. Le laşi până devin translucide.

Dai pieptul prin maşina de tocat (prin sita mare) şi amesteci carnea tocată cu ceapa, pra­zul, 3 ouă şi 4 linguri de făină, să se lege. Adaugi 2 linguriţe de condimente.

Amesteci totul până devine o pastă. Faci biluţe mai mari şi le pui la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.

După ce s-au prăjit chifteluţele, le scoţi pe o hartie absorbantă şi le lasi să se scurgă. Aceste chifteluţe din piept de pui sunt foarte gustoase servite cu sos picant de roşii.

Chiftele din piept de pui

Chiftele din piept de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.