Chiftele din piept de pui
PrinteazaO reteta de chiftele din piept de pui din: piept de pui, ceapa, praz, faina, ulei, oua si condimente.
- 500 g piept de pui
- 4 cepe
- 4 legaturi praz
- 4 linguri faina
- 1 ceasca ulei
- 3 oua
- 2 lingurite condimente
Mod de preparare:
Pui într-o tigaie ulei la încins, adaugi ceapa şi prazul tocate mărunt. Le laşi până devin translucide.
Dai pieptul prin maşina de tocat (prin sita mare) şi amesteci carnea tocată cu ceapa, prazul, 3 ouă şi 4 linguri de făină, să se lege. Adaugi 2 linguriţe de condimente.
Amesteci totul până devine o pastă. Faci biluţe mai mari şi le pui la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.
După ce s-au prăjit chifteluţele, le scoţi pe o hartie absorbantă şi le lasi să se scurgă. Aceste chifteluţe din piept de pui sunt foarte gustoase servite cu sos picant de roşii.
Chiftele din piept de pui
Pofta buna!