Chiftele din piure

Printeaza

Chiftele din piure din: cartofi, unt, lapte, oua, cascaval, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chiftele din piure

  • un kg cartofi
  • 150 g unt
  • 100 ml lapte
  • 2 ouă
  • o lingură caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Se mărunţesc cu unt şi lapte, după ce au fiert. Se lasă să se răcorească, apoi se adaugă ouăle bătute şi caşcavalul ras şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se amestecă şi se modelează chiftele care se prăjesc apoi în baie de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.