Chiftele din varza si cartofi

Printeaza

Chiftele din varza si cartofi din: varza, cartofi, faina, usturoi, sare, piper, ulei si marar.

Ingrediente:Chiftele din varza si cartofi

  • 1 varza mica
  • 2 cartofi
  • 4 linguri de faina
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • o legatura de marar

 

Mod de preparare:

Tocam varza marunt, o frecam cu sare si o lasam cateva minute in apa fiarta. Cartofii ii dam pe razatoare si ii amestecam cu varza oparita.

Stoarcem compozitia si eliminam sucul. Adaugam faina, piperul, mararul si usturoiul si amestecam bine. Facem chiftelute pe care le tavalim in faina si le prajim in ulei incins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.