Chiftele de dovlecei cu branza

Printeaza

Chiftele de dovlecei cu branza din: dovlecei, telemea, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 500 g dovlecei
  • 75 g brânză telemea
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Chiftele de dovlecei cu branza: Cureţi dovleceii şi-i dai prin răzătoarea mică. îi storci şi-i amesteci cu brânza telemea rasă, ouăle, făina, pesmetul, sare şi piper, după gust.

Incingi uleiul în tigaie, formezi chiftelele cu mâna umedă şi le prăjeşti până când se rumenesc pe ambele părţi.

Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Curcan la Grătar sau Plită

Curcan la Grătar sau Plită din: piept de curcan, ulei, sare, piper, boia, usturoi, ierburi. Curcanul la grătar sau la plită reprezintă o metodă excelentă de a savura carnea de curcan, păstrând în același timp calitățile nutritive ale acesteia. Această rețetă simplă, dar plină de aromă, transformă bucățile de curcan într-un fel de mâncare delicios, […]

Gujon de Pui cu Sos de Miere și Muștar

Gujon de Pui cu Sos de Miere și Muștar din: piept de pui, faina, oua, pesmet, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă combină textura crocantă a puiului cu un sos dulce-acrișor, rezultând un fel de mâncare apreciat de toate vârstele. Ușor de pregătit, acest preparat va aduce un zâmbet pe buzele celor dragi fără […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.