Chiftele de dovlecei cu marar

Printeaza

Chiftele de dovlecei cu marar din: dovlecei, oua, faina, ceapa, telemea, marar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 2 ouă
  • 5 linguri făină
  • câteva cozi verzi ceapă, pentru tocat
  • 200 g telemea
  • o legătură mărar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Chiftele de dovlecei cu marar: Se rad cei 2 dovlecei pe răzătoarea mare, se adaugă ouăle întregi, sarea, piperul, cozile de ceapă tocate fin, telemeaua rasă pe răzătoarea mică, mărarul şi făina.

Se amestecă totul foarte bine, se modelează chiftele rotunde, se aplatizează şi apoi se prăjesc în uleiul încins, pe o parte şi pe alta, la foc potrivit.

Se scot pe o farfurie şi se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.