Chiftele de dovlecel cu mozzarella si marar

Printeaza

Chiftele de dovlecel cu mozzarella si marar din: dovlecei, faina, oua, mozza­rella, brânză de vaci, mărar, sare.

Ingrediente:Chiftele de dovlecel cu mozzarella si marar

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii şi îi dai prin râzătoare, apoi îi storci bine. Adaugi ouăle bătute cu un praf de sare.

Incor­porezi apoi mozza­rella şi brânza de vaci, mărarul tocat, iar la final făina.

Din compoziţia obţinută modelezi chifteluţe şi le pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Le coci la cuptor, la foc moderat, câte 10 mi­nute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Chiftele din soia granule si dovlecei

Chiftele din soia granule si dovlecei din: dovlecei, ceapa, morcovi, usturoi, soia granule, oua, sare, piper, cimbru, marar verde, faina, ulei, pesmet. Ingrediente: 500 g dovlecei 1 ceapă 2 morcovi 2 căpăţâni de usturoi 100 g soia granule 2 ouă sare piper puţin cimbru mărar verde 2 căni făină ulei pentru prăjit 1 ceașcă pesmet […]

 

 

Reteta zilei: Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei din: zuchinni, usturoi, ulei de masline, busuioc, parmezan, ou, lapte, faina, praf de copt, sare, ulei. Ingrediente: 8 zuchinni 1 catel usturoi, feliat 1 lingură ulei de măsline 1 lingură frunze proaspete de busuioc tocat 3 linguri parmezan proaspăt ras 1 ou ½ cana lapte 1 cană faină 1 linguriță praf de […]

 

Dovlecei in floare cu smantana

Chiftele de dovlecei cu patrunjel

Chiftele de dovlecei cu patrunjel din: dovlecel, oua, faina, patrunjel, ceapa, usturoi, sare, piper, lapte, ulei. Ingrediente: un dovlecel 2 ouă 4 linguri făină 1/2 legătură pătrunjel o legătură ceapă 2 căţei usturoi 2 linguri lapte sare piper ulei pentru prăjit Pentru sos: o legătură ceapă smântână sucul unei lămâi sare   Mod de preparare: […]

Chiftele de dovlecei cu marar

Chiftele de dovlecei cu marar

Chiftele de dovlecei cu marar din: dovlecei, oua, faina, ceapa, telemea, marar, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 dovlecei 2 ouă 5 linguri făină câteva cozi verzi ceapă, pentru tocat 200 g telemea o legătură mărar sare piper ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Se rad cei 2 dovlecei pe răzătoarea mare, se adaugă ouăle […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.