Chiftele cu fasole şi paste

Printeaza

O reteta de chiftele cu fasole si paste din: carnati de porc, ulei de masline, ceapa, telina, morcovi, usturoi, rosii, supa de pui, paste, fasole alba si patrunjel.

Ingrediente:Chiftele cu fasole şi paste

  • 6-8 cârnaţi de porc proaspeţi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 cepe, tocate mărunt
  • 3 tulpini de ţelină Apio, tocate
  • 2 morcovi, tocaţi
  • 3 căţei de usturoi, tocaţi fin
  • 400g de roşii din conservă, tocate
  • 1 litru supă de pui
  • 175g de paste (melcişori, penne)
  • 400g de fasole albă din conservă, clătită şi scursă
  • 1 mână de pătrunjel, tocată

 

Mod de preparare:

Se indeparteaza pielita carnatilor si se se scoate carnea. Se formează chiftele de mărimea unei nuci. Se încinge jumătate din cantitatea de ulei într-o tigaie şi se prăjesc chiftelele 10 minute sau până se rumenesc. Se scot din tigaie şi se pun deoparte.

2 Se adaugă şi restul de ulei în tigaie.

Se sotează ceapa, ţelina şi morcovii timp de 10 minute sau până se înmoaie. Se adaugă usturoiul şi se mai sotează un minut. Se adaugă roşiile şi supa şi se fierbe amestecul la foc mic timp de 10 minute.

Se adaugă pastele şi chiftelele. Se fierb 10 minute. Se adaugă fasolea, se asezonează, se presară pătrunjelul şi se serveşte.

Chiftele cu fasole şi paste

Chiftele cu fasole şi paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.