Chiftele de curcan in pesmet din: carne de curcan, ceapa, usturoi, patrunjel, ou, pesmet, lapte, ulei. Ingrediente: 600 g carne tocată de curcan o ceapă mică 2 căţei de usturoi câteva fire pătrunjel un ou 2 linguri pesmet 100 ml lapte ulei, pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Se trece ceapa curăţată şi […]
Chiftele fragede din piept de curcan
PrinteazaChiftele fragede din piept de curcan din: piept de curcan, miez de paine, galbenusuri, lapte, smantana, ceapa verde, patrunjel, nucsoara, sos picant, faina, ulei, sare, piper.
- 750 g piept de curcan
- 250 g miez de paine
- 3 galbenusuri
- 150 ml lapte
- 2 linguri smantana
- o legatura ceapa verde
- o legatura patrunjel
- un praf nucsoara
- o picatura sos picant
- 5 linguri faina
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pune painea la inmuiat in lapte si se toaca apoi carnea.
Se amesteca painea presata, galbenusurile si ceapa tocata marunt cu carnea, patrunjelul tocat marunt, sarea, piperul, nucsoara si sosul picant.
Se amesteca bine, bine si apoi se pune smantana. Cu mana umezita se fac chiftelele care se aplatizeaza si se tree prin faina.
Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete de hartie absorbante.
Chiftele fragede din piept de curcan
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de curcan in pesmet
Pofta buna!