Rețetă de Gulaș de Porc – Cum să prepari un delicios gulaș de porc din: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia de ardei, cimbru, paprika, rosii, supa de pui, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g carne de porc tăiată cuburi 2 cepe mari, tocate mărunt 2 ardei grași (1 roșu și 1 verde), […]
Chiftele fripte cu mozzarella
PrinteazaChiftele fripte cu mozzarella din: carne, oua, ceapa, mozzarella, nucsoara, chifla, verdeata, ulei, sare, piper, salata.
Ingrediente:
- 400 g carne tocată
- 2 ouă
- 4 cepe
- 150 g mozzarella
- 5 g nucşoară răzuită
- 1 chiflă
- 1 legătură verdeaţă
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- 4-5 frunze de salata
Mod de preparare:
Tai mărunt cepele curăţate şi verdeaţa spălată. Inmoi chifla în apă călduţă. Amesteci carnea tocată cu ouăle bătute, ceapa, verdeaţa, chiflele bine scurse, nucşoara, sare şi piper după gust.
Tai mozzarella în felii subţiri. Cu mâinile unse cu ulei, formezi chifteluţe plate, le ungi cu ulei şi le frigi pe grătarul încins.
După ce le întorci pe cealaltă parte, pui pe fiecare chifteluţă câte o felie de mozzarella şi continui să le frigi până când se topeşte brânza.
Aşezi chiftelele pe frunzele de salată, în prealabil spălate şi scurse. Le serveşti imediat, cu o salată de fasole roşie.
Chiftele fripte cu mozzarella
Pofta buna!
Macaroane cu Brânză la Cuptor – Rețetă Tradițională Delicioasă
Macaroane cu Brânză la Cuptor – Rețetă Tradițională Delicioasă din: macaroane, branza de vaci, lapte, cascaval, unt, oua, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 500g macaroane 200g brânză de vaci 200g cașcaval ras 500ml lapte 50g unt 2 ouă Sare și piper după gust Pesmet pentru crustă Mod de preparare: Fierbeți macaroanele în apă cu […]