Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g fasole verde tăiată 100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe 3 ouă 100 g făină sare piper 1 linguriţă de ierburi de Provence Mod de preparare: Cureți legumele și le speli. […]
Chiftele cu legume – un adevarat deliciu
PrinteazaChiftele cu legume din: morcovi, ceapa, cartofi, fasole verde, ulei, supa, rosii, patrunjel, carne tocata de vita, mustar, pesmet, oua, sare si piper.
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 250 g cartofi
- 250 g fasole verde
- 2 linguri ulei
- 100 g fasole verde
- 750 ml supa
- 250 g rosii
- 1 legatura patrunjel
- 500 g carne tocata de vita
- 1 lingura mustar
- 4 linguri pesmet
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pregatiti legumele, curăţaţi morcovii, spălaţi-i şi tăiaţi-i cubuleţe. Curăţaţi ceapa.
Tăiaţi o ceapă felioare, iar pe cealaltă cubuleţe fine.
Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i beţigaşe.Tăiaţi fasolea în jumătate.
Căliţi ceapa tăiată felioare. Adăugaţi cartofii, morcovii şi fasolea şi căliţi totul.Turnaţi supa.
Tăiaţi roşiile cubuleţe, tocaţi pătrunjelul şi puneţi jumătate deoparte.
Adăugaţi şi restul ingredientelor, condimentaţi totul şi fierbeţi mâncarea înnăbuşit cca. 20 minute.
Frământaţi carnea tocată cu ceapa cubuleţe, muştarul, pătrunjelul, pesmetul, ouăle, sarea şi piperul.
Formaţi cca. 20 de chiftele şi fierbeţi-le în apă cu sare cea. 10 minute.
La final, condimentaţi mâncarea după gust şi adăugaţi chiftelele. Eventual presăraţi totul cu brânză.
Chiftele cu legume
Poftă bună!
poate iti place si:
Chiftele de legume cu branză
Chiftele marinate din legume
Chiftele marinate din legume din: dovlecei, mazare, morcovi, cartofi, pesmet, oua, ceapa, ciuperci, rosii, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 1 mână de mazăre 1 morcov 3-4 cartofi noi 2 linguri cu pesmet 2 ouă 2 linguri cu frunze de ceapa verde, tocate mărunt Pentru sos: 1 ceapă 200 g ciuperci tăiate mărunt 2 […]
Pofta buna!