Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence.
Ingrediente:
100 g brânză telemea
100 g fasole verde tăiată
100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe
3 ouă
100 g făină
sare
piper
1 linguriţă de ierburi de Provence
Mod de preparare:
Cureți legumele și le speli. Tai fasolea în bucăți de 2-3 cm, iar dovleceii cubulețe.
Opărești fasolea verde și o scurgi bine.
Poți să procedezi la fel cu dovleceii. Amesteci legumele cu brânza rasă, făină și ouă, asezonezi cu sare, piper și ierburi de Provennce și amesteci bine.
Prăjești chiftelele într-o tigaie cu ulei încins, 2-3 minute pe fiecare parte, până când capătă o culoare aurie.
Chiftele de peste cu sos de legume din: platica, ulei, cartofi, branza, patrunjel, gris, usturoi, sare, ou, lamaie, porumb, ulei, morcovi, ceapa, telina, rosii, apa, bulion. Ingrediente: 1 plătică 150 ml ulei 2 cartofi 5 linguri brânză de oaie 1 legătură pătrunjel griş sau pesmet cu granule mai mari 4-5 căţei de usturoi sare 1 […]
Chiftele cu legume si salata verde din: chiftele, rosii, ceapa, suc de rosii, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: 30 chiftele gata preparate 1,5 kg roşii 2 cepe 1 cană suc de roşii 3 ardei graşi ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa, curăţată şi spălată sub jet de apă, se taie solzişori şi se pune […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.