Chiftele cu legume proaspete

Printeaza

O reteta de chiftele cu legume proaspete din: chifla, morcovi, sare, dovlecei, cimbru, ceapa, usturoi, amestec de carne tocata, boabe de porumb, piper, ulei de masline si rosii cherry.

Ingrediente:Chiftele cu legume proaspete

  • 1 chiflă veche de o zi
  • 500 g de morcovi
  • sare
  • 2 dovlecei
  • 1/2 de legătură de cimbru
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 500 g de amestec de carne tocată
  • 200 g de boabe de porumb
  • piper
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 100 g de roşii cherry

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi chifla. Curăţaţi morcovii, tăiaţi-i rondele şi fierbeţi-i în apă cu sare cca. 4 minute. Lăsaţi-i apoi să se scurgă. Tăiaţi dovleceii rondele şi tocaţi cimbrul. Tăiaţi ceapa şi usturoiul rondele.

Frământaţi-le cu pâinea stoarsă, carnea tocată, cimbrul, orezul, sarea şi piperul. Formaţi 8 chiftele şi prăjiţi-le cca. 5 minute pe ambele părţi în 2 linguri de ulei.

Intr-o altă tigaie, căliţi morcovii, dovleceii şi roşiile în restul de ulei cca. 5 minute. Condimentaţi cu sare şi piper şi serviţi- le alături de chiftele.

Chiftele cu legume proaspete

Chiftele cu legume proaspete

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.