Chiftele cu legume si salata verde

Printeaza

Chiftele cu legume si salata verde din: chiftele, rosii, ceapa, suc de rosii, ardei, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele cu legume si salata verde

  • 30 chiftele gata preparate
  • 1,5 kg roşii
  • 2 cepe
  • 1 cană suc de roşii
  • 3 ardei graşi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa, curăţată şi spălată sub jet de apă, se taie solzişori şi se pune la călit într-o cratiţă cu ulei.

Se adaugă ardeii tăiaţi felii subţiri şi se lasă la fiert, împreună, cam cinci minute. Se adaugă roşiile, fără pieliţe şi sâmburi, tăiate felii subţiri, sucul de roşii, piperul şi sarea şi se lasă la fiert la foc mic, aproximativ un sfert de oră.

Amestecul se toarnă peste chiftele, adăugându-se deasupra sucul de roşii.

Se servesc calde, cu salată verde cu otet si ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.