Chiftele de legume cu soia

Printeaza

Chiftele de legume cu soia din: cartofi, soia, sare, piper, verdeata, paine, bulion, ulei, pesmet.

Ingrediente:

  • 3 cartofi fierţi
  • 100 g soia (tocătură)
  • sare
  • piper măcinat
  • verdeaţă tocată
  • 1 felie de pâine veche
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 cană cu ulei
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Chiftele de legume cu soia: Fierbeţi tocătura de soia 15 minute în apă cu sare, răciţi, scurgeţi în sită apoi o ames­tecaţi cu piure de cartofi, sare, verdeaţă tocată, bulion, pâinea inmuiată în apă rece şi fărâmiţată bine.

Frământaţi amestecul cu mâna ca să se omogenizeze, faceţi chiftele potrivit de mari, le treceţi prin pesmet şi le prăjiţi în ulei încins.

Le scoateţi pe şer­veţele, le treceţi pe un platou garnisit cu felii de morcov, ţelină (fierte) şi praz crud.

Serviţi alături o salată de sezon, de varză acră cu chimen, şi pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.