Varză Roșie Murată cu Mirodenii: o garnitură perfectă, plină de arome și beneficii pentru sănătate. Murarea varzei ajută la păstrarea nutrienților și aduce un plus de probiotice, benefice pentru digestie. Această rețetă, îmbogățită cu mirodenii aromate, oferă un gust echilibrat între acrișor, sărat și condimentat. Ideală pentru a fi servită alături de fripturi, pește sau […]
Chiftele de miel
PrinteazaChiftele de miel din: oua, carne tocata de miel, ulei, usturoi, ceapa, spanac, iaurt, pesmet, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 15 ouă fierte
- 1 ou crud
- 1 kg carne de miel tocată
- 2 căţei usturoi, pisaţi
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă tocată
- 2 căni frunze spanac tocat
- 1/2 cană iaurt
- 1/2 cană pesmet
- 1 mână pătrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incingi cuptorul şi ungi cu puţin ulei o foaie de copt pe care o aşezi într-o tavă. Pui toate ingredientele într-un bol, mai puţin ouăle fierte curăţate de coajă, şi le amesteci.
Apoi, cu mâna umedă, formezi chiftele, în jurul fiecărui ou fiert, imbrăcându-l, şi le aşezi pe foaia de copt.
Laşi chiftelele la cuptor până se pătrunde carnea. Serveşti calde, cu garnitură de legume.
Pofta buna!
Carne de urs în sos de piper verde
Carne de urs în sos de piper verde – Acest fel de mâncare combină gustul intens al cărnii de urs cu rafinamentul unui sos clasic franțuzesc, oferind o experiență de neuitat. Ingrediente: Carne de urs (500 g): Tăiată în medalioane, pentru o frigere rapidă. Piper verde în saramură (30 g): Aduce un plus de picant […]