Chiftele de naut cu spanac

Printeaza

Chiftele de naut cu spanac din: naut, spanac, praz, ceapa, usturoi, morcov, faina, chimion, ardei, coriandru, ulei.

Ingrediente:

  • 150 g năut fiert
  • 200 g spanac
  • 1 fir praz
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 1 morcov ras
  • 2 linguri făină de ovăz
  • 1 linguriţă chimion
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 legătură coriandru verde
  • 50 ml ulei

 

Mod de preparare Chiftele de naut cu spanac:

Se încinge uleiul; se pun prazul, ceapa verde, spanacul, ardeii graşi tăiaţi fâşii, usturoiul verde, morcovul ras şi coriandrul.

Se călesc puţin şi se scurg.

Se amestecă într-un bol cu restul de ingrediente. Se modelează chiftele şi se coc pe tava tapetată cu hârtie de copt, 15 minute, în cuptorul încins la 180 °C.

Se scoate tava cu chiftele şi se întorc pe partea cealaltă; se mai coc 15 minute, până devin aurii şi crocante.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.