Chiftele de naut cu spanac
PrinteazaChiftele de naut cu spanac din: naut, spanac, praz, ceapa, usturoi, morcov, faina, chimion, ardei, coriandru, ulei.
Ingrediente:
- 150 g năut fiert
- 200 g spanac
- 1 fir praz
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură usturoi verde
- 1 morcov ras
- 2 linguri făină de ovăz
- 1 linguriţă chimion
- 1 ardei gras roşu
- 1 legătură coriandru verde
- 50 ml ulei
Mod de preparare Chiftele de naut cu spanac:
Se încinge uleiul; se pun prazul, ceapa verde, spanacul, ardeii graşi tăiaţi fâşii, usturoiul verde, morcovul ras şi coriandrul.
Se călesc puţin şi se scurg.
Se amestecă într-un bol cu restul de ingrediente. Se modelează chiftele şi se coc pe tava tapetată cu hârtie de copt, 15 minute, în cuptorul încins la 180 °C.
Se scoate tava cu chiftele şi se întorc pe partea cealaltă; se mai coc 15 minute, până devin aurii şi crocante.
Pofta buna!