Chiftele de naut cu usturoi

Printeaza

Chiftele de naut cu usturoi din: naut, pesmet, faina, ceapa, usturoi, patrunjel, bicarbonat, boia, ou, ulei, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:

  • 400 g năut fiert
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1/2 linguriţă boia iute
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • pesmet
  • seminţe de susan

 

Mod de preparare:

Chiftele de naut cu usturoi: Toacă pătrunjelul. Amestecă-l cu nătul scurs şi dă-le la blender până obţii o pastă. Adaugă ceapa şi usturoiul tăiate grosier şi continuă să pasezi. Pune condimentele şi oul.

Adaugă trei linguri de pesmet, făina şi bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie sau oţet. Modelează chiftelele, tăvăleşte-le prin pesmet amestecat cu seminţe de susan, apoi prăjeşte-le în ulei încins.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.