Chiftele de orez in pesmet

Printeaza

Chiftele de orez in pesmet din: orez, ceapa, ulei, faina, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g orez
  • 1,5 l apă
  • 4 cepe potrivite
  • ulei
  • 1-2 linguri făină
  • 100 g pesmet
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Chiftele de orez in pesmet: Speli orezul în câteva ape şi îl fierbi în apă cu un praf de sare. Il scurgi bine şi îl laşi să se răcească.

Amesteci într-un vas orezul cu caşcavalul ras, ceapa tăiată mărunt, făina şi o lingură de ulei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi omogenizezi bine compoziţia.

Cu mâinile umezite, formezi chiftelele şi le dai prin pesmet. încingi uleiul într-o tigaie, la foc potrivit, şi prăjeşti chiftelele pe ambele părţi.

Le serveşti calde, dacă vrei, cu legume sotate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Limonada cu Afine si Apa de Trandafiri

Limonada cu Afine si Apa de Trandafiri – Bautura Racoritoare si Aromata – este o bautura delicioasa si revigoranta, perfecta pentru zilele calduroase de vara. Aceasta limonada imbina prospetimea lamaiei cu dulceata afinelor si aroma delicata a apei de trandafiri, oferind o experienta gustativa unica. Ideala pentru a te racori si a te bucura de […]

Burgeri Vegetarieni cu Leurda și Quinoa

Burgeri Vegetarieni cu Leurda și Quinoa – o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să adopte un stil de viață echilibrat fără a renunța la plăcerea gustului. Perfect pentru prânzuri rapide sau cine în familie, acești burgeri sunt o modalitate excelentă de a introduce mai multe legume în dieta ta. Știați că? Leurda, cunoscută și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.