Chiftele de peşte cu morcovi

Printeaza

Chiftele de peşte cu morcovi din: fileuri de peste, oua, ceapa, pesmet, morcovi baby, ridichi rosii, castarveti verzi, iaurt, usturoi, menta verde, paine, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Chiftele_de_peste_cu_morcovi

  • 500 g fileuri de peste
  • doua oua
  • o ceapa alba
  • 50 g pesmet
  • 100 g morcovi baby
  • ridichi rosii
  • 3 castraveti verzi
  • 250 ml iaurt
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura cu menta verde tocata
  • o felie de paine
  • sare
  • piper
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Fileurile de peşte se spală, se fierb în apă cu sare, se scurg şi se pun într-un bol. Când s-au răcit se adaugă ceapa şi doi căţei de usturoi, ridichile tăiate înjumătăţi, sare şi piper. Se pasează totul cu un blender, se adaugă un ou întreg şi un albuş, miezul de pâine înmuiat în apă rece, apoi stors şi se amestecă.

Morcovii se fierb în apă cu sare şi se taie bucăţi mici. Se pune compoziţie în palmă, se aşază în mijloc bucăţi de morcov, se aci peră cu compoziţie şi se modelează sub formă de chiftele. Se trec prin gălbenuşul bătut apoi prrin pesmet, se prăjesc î ulei încins şi se scot pe un platou tapetat cu şerveţele absorbante

Castraveţii verzi se spală, se dau pe răzătoarea cu ochiuri mici, se scurg de suc prin presare şi se pun într-un bol. Se toarn deasupra iaurtul rece, se presara menta, sare şi piper după gust 5 restul de usturoi pisat.

Ca sa fie mai dietetice, chiftelele se pot pregati si la cuptor.

Chiftele de peşte cu morcovi

Chiftele_de_peste_cu_morcovi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alexandra Corneliu

    Vreau si eu niste chiftele din astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.