Chiftele de porumb

Printeaza

Chiftele de porumb din: boabe de porumb, oua, faina, zahar, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g boabe de porumb (din conserva)
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper

 

Mod de preparare:

Amesteci găl­benuşurile cu sarea, zahărul, piperul, porumbul şi făina, după care adaugi albuşurile bătute spumă.

Iei cu linguriţa din compoziţie şi torni în tiga­ie, apoi prăjeşti chiftelele pe ambele părţi în ulei încins.

Scoţi chiftelele pe şerveţele care să absoarbă surplusul de ulei.

Chiftele de porumb

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Carnaciori cu chiftele cu porumb

Carnaciori cu chiftele cu porumb din: carnaciori, galete, spanac, porumb, ulei. Ingrediente: 8-12 cârnăciori 200 g porumb 100 g spanac 450 g piure de cartofi 8-10 galete 2 linguri ulei   Mod de preparare: Incinge grillul la temperatură potrivită şi frige 8-12 cârnăciori proaspeţi 10-12 minute. Scurge de lichid o conservă de 200 g porumb […]

Chiftele de peste cu sos rosu

Chiftele de peste cu salata de porumb

Chiftele de peste cu salata de porumb din: ton, morcov, ceapa, paine, lapte, pesmet, faina, sare, piper, patrunjel, ulei, porumb, ceapa, ardei iute, patrunjel, sare, piper, ulei, otet balsamic. Ingrediente: 300 g ton din conservă sau file de peşte fiert 1 morcov 1 ceapă mică 2 felii de pâine 150 ml lapte 3 linguri pesmet […]

 

retete

Chiftele de legume cu branză

Chiftele de legume cu branză din: branza telemea, fasole verde, dovlecei, oua, faina, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g fasole verde tăiată 100 g dovlecei tăiaţi cubuleţe 3 ouă 100 g făină sare piper 1 linguriţă de ierburi de Provence   Mod de preparare: Cureți legumele și le speli. […]

 

Chiftele de pui si ciuperci

Chiftele de pui cu branza

Chiftele de pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, pesmet, faina, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 250 g cremă de brânză cu mărar 3 linguri fulgi de porumb 3 linguri pesmet auriu 8 linguri făină 3 ouă ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se toacă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.