Chiftele cu prajeala

Printeaza

Chiftele cu prajeala din: carne tocata, arpacas, ceapa, boia iute, sare, piper, carne, ulei.

Ingrediente:

  • 500g carne tocată
  • 1 cană arpacaş fin
  • 1 ceapă
  • un vârf de linguriţă boia de ardei iute
  • sare
  • piper

Preparatul prăjit:

  • 500 g carne tăiată bucăţi mici
  • 2 cepe tăiate mare
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Chiftele cu prajeala:

Se fac chiftele din toate ingredientele şi se pun la prăjit. Separat, într-un vas cu ulei bine încins, se căleşte ceapa, până când începe să îşi schimbe culoarea.

Se adaugă carnea, puţină apă, piperul şi sarea. Se lasă pe foc foarte slab, sub capac, până ce carnea a fiert.

Se adaugă în vas chiftelele prăjite şi se amestecă bine.

Se lasă la foc mic până ce zeama scade complet. Se lasă la răcit aproximativ un sfert de oră înainte de a fi servite, cu garnitură de ceapă verde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.