Chiftele marinate – reteta usor de preparat si foarte gustoasa din: carne tocata, ceapa, ou, pesmet, sare, piper negru, ketchup, sos worcestershire, otet, zahar brun, usturoi. Chiftelele marinate sunt o variantă delicioasă și interesantă a rețetei clasice de chiftele. Acestea se prepară prin marinarea chiftelelor într-un amestec de sosuri și condimente, oferindu-le o aromă și […]
Chiftele de pui cu cartof si cascaval
PrinteazaChiftele de pui cu cartof si cascaval din: piept de pui, caşcaval, cartofi, oua, nucsoara, pesmet, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 100 g piept de pui
- 50 g caşcaval ras
- 750 g cartofi
- 3 ouă
- un praf de nucşoară
- pesmet fin
- 2 linguri unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se pun la fiert în apă cu un praf de sare si, între timp, carnea se toacă.
Cartofii odată fierţi se pasează ca pentru piure, se lasă la răcit si apoi se adaugă carnea tocată, ouăle, caşcavalul si nucşoara.
Se verifică gustul de sare si piper. Cu mâna umezită se modelează chiftele care se trec prin pesmet.
Se prăjesc chiftelele în unt topit şi se aduc la masă calde.
Chiftele de pui cu cartof si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de cartofi – reteta usor de preparat
Chiftele de cartofi din: cartofi, faina, oua, sare, ulei. Cartofii sunt o sursă importantă de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la prevenirea constipației. Conțin o gamă de vitamine B, cum ar fi vitamina B6 și vitamina B9 (acid folic), care ajută la menținerea sănătății sistemului nervos. Cartofii sunt o sursă […]
Pofta buna!