Chiftele de pui cu cartof si cascaval

Printeaza

Chiftele de pui cu cartof si cascaval din: piept de pui, caşcaval, cartofi, oua, nucsoara, pesmet, unt, sare, piper.

Chiftele_de_pui_cu_cartof_si_cascaval

Ingrediente:

  •  100 g piept de pui
  •  50 g caşcaval ras
  •  750 g cartofi
  •  3 ouă
  •  un praf de nucşoară
  •  pesmet fin
  •  2 linguri unt
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în apă cu un praf de sare si, între timp, carnea se toacă.

Cartofii odată fierţi se pasează ca pentru piure, se lasă la răcit si apoi se adaugă car­nea tocată, ouăle, caşcavalul si nucşoara.

Se verifică gustul de sare si piper. Cu mâna umezită se modelează chiftele care se trec prin pesmet.

Se prăjesc chiftelele în unt topit şi se aduc la masă calde.

Chiftele de pui cu cartof si cascaval

Chiftele_de_pui_cu_cartof_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Chiftele marinate – reteta usor de preparat

Chiftele marinate – reteta usor de preparat si foarte gustoasa din: carne tocata, ceapa, ou, pesmet, sare, piper negru, ketchup, sos worcestershire, otet, zahar brun, usturoi. Chiftelele marinate sunt o variantă delicioasă și interesantă a rețetei clasice de chiftele. Acestea se prepară prin marinarea chiftelelor într-un amestec de sosuri și condimente, oferindu-le o aromă și […]

retete

Chiftele de cartofi – reteta usor de preparat

Chiftele de cartofi din: cartofi, faina, oua, sare, ulei. Cartofii sunt o sursă importantă de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la prevenirea constipației. Conțin o gamă de vitamine B, cum ar fi vitamina B6 și vitamina B9 (acid folic), care ajută la menținerea sănătății sistemului nervos. Cartofii sunt o sursă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.