Chiftele de pui si ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de chiftele de pui si ciuperci din: carne tocata de pui, ciuperci, ou, ceapa, cartofi, unt, patrunjel, ulei, sare si piper.
- 500 g carne tocata de pui
- 300 g ciuperci
- 1 ou
- 1 ceapa
- 1 cartof
- 50 g unt
- pătrunjel verde
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Cum se prepara:
Curatam cartoful si Il fierbem. Dupa ce s-a fiert Il pasam. Taiem ciupercile felii si le prajim In unt, pana se Inmoaie. Ceapa si patrunjelul le tocam marunt.
Amestecam carnea cu ciupercile, oul, piureul de cartof, ceapa, patrunjelul, sarea si piperul.
Framantam bine si formam chiftelele. Le prajim In ulei bine Incins, 6-7 minute pe fiecare parte. Reteta preluata de aici.
Chiftele de pui si ciuperci
Poftă bună!