Chiftele de pui cu parmezan din: piept de pui, oua, cascaval, parmezan, faina, ceapa verde, patrunjel verde, marar verde, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 2 ouă mari 2 linguri cașcaval dat pe răzătoarea mare 1 lingură parmezan ras 1-2 linguri făină 1 ceapă verde 2-3 re pătrunjel verde 2-3 […]
Chiftele de pui cu curry
PrinteazaChiftele de pui cu curry din: crema de branza, marmelada de portocale, pudra de curry, sare, piper, carne tocata de pui, ceapa verde, telina, migdale
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 90 gr crema de branza
- 2 linguri marmelada de portocale
- 2 lingurite pudra de curry
- 3/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper
- 360 gr carne tocata de pui, gatit
- 3 linguri ceapa verde
- 3 linguri telina tocata
- 100gr migdale, maruntite si prajite
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecati primele 5 ingrediente. Incorporati puiul, ceapa si telina.
Omogenizati si formati chiftele, apoi dati prin migdale.
Asezati pe un platou si dati la rece cateva ore.
Serviti reci.
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de pui in sos picant
Chiftele de pui in sos picant din: carne tocata de pui, patrunjel, marar, ceapa, usturoi, cartof, ou, rosii, ardei rosii, sare, piper, ulei, ardei iute. Ingrediente: 500 g carne tocată de pui 1 legatura pătrunjel 1 legatura mărar 2 cepe mijlocii 2-3 căţei de usturoi 1 cartof 1 ou 8 roşii mari 2 ardei roşii […]
Pofta buna!