Chiftele de pui cu legume

Printeaza

O reteta de chiftele de pui cu legume din: ceapa, usturoi, pasta de rosii, ulei de masline, ou, carne tocata de pui, ardei gras, morcov, ceapa rosie, usturoi, marar, patrunjel, cartof, sare si piper.

Ingrediente:Chiftele de pui cu legume

sosul de rosii:

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 100ml pasta de rosii
  • ulei de masline

chiftelute:

  • 1 ou
  • 500g carne tocata de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita marar tocat
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 1 cartof mare
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Sosul de rosii – Ceapa si usturoiul le curatam si le tocam marunt. Incingem 2 linguri ulei de masline intr-o craticioara, prajim ceapa si usturoiul 1 minut. Turnam pasta de rosii si fierbem 3-4 minute.

Chiftelute – Fierbem cartoful curatat si il pasam. Ardeiul, morcovul si ceapa curatate si spalate le tocam marunt. Pisam usturoil. Intr-un vas inalt punem carnea. Adaugam piureul de cartofi, ardeiul, morcovul, ceapa, usturoiul, mararul, patrunjelul, oul, sare si piper dupa gust.

Framantam foarte bine. Formam chiftelute rotunde si le prajim 10 minute pe fiecare parte, in uleiul bine incins. Se servesc cu sosul de rosii sau simple.

Chiftele de pui cu legume

Chiftele de pui cu legume

Pofta bună!

Incoming search terms:

  • chiftele de pui cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.