Chiftele de pui cu masline

Printeaza

Chiftele de pui cu masline

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 250 g măs­line negre
  • 3 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 2 felii de pâine
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Chiftele de pui cu masline: Pieptul de pui îl dai prin maşina de tocat împreună cu morcovul, ceapa, cartoful, miezul de pâine înmuiat în apă.

Condimentezi şi adaugi ouăle şi usturoiul pisat.

Măslinele le fierbi 10 minute, după care le scoţi cu grijă sâmburii. Adaugi măslinele tăiate feliuţe subţiri şi pătrunjelul tocat peste carne.

Formezi chiftele şi le prăjeşti în ulei incins.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.