Chiftele de pui cu parmezan si patrunjel
PrinteazaChiftele de pui cu parmezan si patrunjel din: piept de pui, parmezan, pătrunjel, usturoi, ou, ulei, sare, piper, salata.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 60 g parmezan ras
- 1/2 legătura pătrunjel
- 2 căţei usturoi
- 1 ou
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Pentru servit:
- salată
Mod de preparare:
Carnea se taie cât mai mic, la cuţit si se pune într-un vas. Se poate tăia si la robot, dacă aveţi.
Se adaugă parmezanul, usturoiul presat, pătrunjelul tocat, oul bătut bine şi piper. Se amestecă, se presară foarte puţină sare, având în vedere parmezanul.
Se pune ulei la încins si, cu mâinile umede, se modelează chiftele care se rumenesc pe toate părţile. Se servesc cu salată
Chiftele de pui cu parmezan si patrunjel
Pofta buna!