Chiftele de pui cu parmezan

Printeaza

Chiftele de pui cu parmezan din: piept de pui, oua, cascaval, parmezan, faina, ceapa verde, patrunjel verde, marar verde, sare, piper, ulei.

retete

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cașcaval dat pe răzătoarea mare
  • 1 lingură parmezan ras
  • 1-2 linguri făină
  • 1 ceapă verde
  • 2-3  re pătrunjel verde
  • 2-3  re mărar verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui și îl tai cubuleţe cât mai fine. Toci mărunt mărarul și pătrunjelul, iar ceapa verde o tai rondele fine.

Amesteci într-un bol carnea, ouăle bătute, cașcavalul, parmezanul și făina.

Adaugi ceapa verde tăiată mărunt și verdeţurile tocate, sare și piper după gust.

Tapetezi o tavă mare cu hârtie de copt, o ungi cu 1-2 linguri de ulei și pui câte o lingură de compoziție, la distanță de 5-6 cm de celelalte grămăjoare.

Le introduci în cuptorul încins, la foc mediu, pentru 25-30 de minute.

Verifici dacă sunt coapte după 25 de minute, întrucât, dacă se coc prea tare, vor fi tari.

Le  scoți într-o caserolă, cât sunt  fierbinți și o acoperi cu capac. Astfel se păstrează moi. Le poți servi calde, cu muștar sau o salată din legume proaspete: roșii sau castraveți.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele de pui si ciuperci

Chiftele de pui cu branza

Chiftele de pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, pesmet, faina, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 250 g cremă de brânză cu mărar 3 linguri fulgi de porumb 3 linguri pesmet auriu 8 linguri făină 3 ouă ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se toacă […]

 

Chiftele_de_pui_cu_masline_verzi

Chiftele de pui cu masline verzi

Chiftele de pui cu masline verzi din: piept de pui, oua, masline, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pui 2 ouă 100 g măsline verzi 2 felii de pâine 1 ceapă 1/2 ceşcuţă lapte 2 linguri făină 1-2 linguri mălai grişat pătrunjel 300 ml ulei pentru prăjit sare […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.