Chiftele de pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, pesmet, faina, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 250 g cremă de brânză cu mărar 3 linguri fulgi de porumb 3 linguri pesmet auriu 8 linguri făină 3 ouă ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Carnea se toacă […]
Chiftele de pui cu parmezan
PrinteazaChiftele de pui cu parmezan din: piept de pui, oua, cascaval, parmezan, faina, ceapa verde, patrunjel verde, marar verde, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 2 ouă mari
- 2 linguri cașcaval dat pe răzătoarea mare
- 1 lingură parmezan ras
- 1-2 linguri făină
- 1 ceapă verde
- 2-3 re pătrunjel verde
- 2-3 re mărar verde
- sare
- piper
- 1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui și îl tai cubuleţe cât mai fine. Toci mărunt mărarul și pătrunjelul, iar ceapa verde o tai rondele fine.
Amesteci într-un bol carnea, ouăle bătute, cașcavalul, parmezanul și făina.
Adaugi ceapa verde tăiată mărunt și verdeţurile tocate, sare și piper după gust.
Tapetezi o tavă mare cu hârtie de copt, o ungi cu 1-2 linguri de ulei și pui câte o lingură de compoziție, la distanță de 5-6 cm de celelalte grămăjoare.
Le introduci în cuptorul încins, la foc mediu, pentru 25-30 de minute.
Verifici dacă sunt coapte după 25 de minute, întrucât, dacă se coc prea tare, vor fi tari.
Le scoți într-o caserolă, cât sunt fierbinți și o acoperi cu capac. Astfel se păstrează moi. Le poți servi calde, cu muștar sau o salată din legume proaspete: roșii sau castraveți.
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de pui cu branza
Chiftele de pui cu masline verzi
Chiftele de pui cu masline verzi din: piept de pui, oua, masline, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pui 2 ouă 100 g măsline verzi 2 felii de pâine 1 ceapă 1/2 ceşcuţă lapte 2 linguri făină 1-2 linguri mălai grişat pătrunjel 300 ml ulei pentru prăjit sare […]
Pofta buna!